فیلد های "*" اجباری هستند
به جهت تعیین سطح شما ، دو بخش متفاوت از هم برای ترجمه در نظر گرفته شده است.
ابتدا یک فایل ویدئویی به همراه متن ویدئو ، و سپس در ادامه یک پاراگراف از مقاله های مدرسه انسان شناسی را باید ترجمه کنید.
شما باید در فایل ترجمه خود یک بار ویدئو را ترجمه کنید و یک بار هم پاراگراف متن مقاله را ترجمه کنید و در قالب یک فایل word یا PDF برای بررسی ارسال نمایید.
بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین، انه خیر ناصر و معین.
از نظر دین اسلام انسان ها به اندازهای که در ساخت آینده سهیم هستند و نقش دارند قیمت دارند هم قیمت دنیایی خودشون و هم حس اعتماد به نفس لذت بردن از زندگی حال و هم قیمت آخرتی و ابدی انسانها به میزان نقشی هستش هر انسان در ساختن آینده داره هر چقدر قدرت یک انسان و نقش او در ساختن آینده بیشتر باشه لذت او از زندگی حالش امید او قدرت او و آرامش و آسایش او و در واقع در یک کلام سعادت او بیشتر خواهد شد و هر چقدر که انسان آیندهسازتر باشه در اون آینده چه آینده دنیایی باشه و چه آینده ابدی و آخرتی باشه سهیم هست در واقع انسانها دارند یک سهم جاودانه از آینده سازی رو میخرند.
خداوند معاملهاش با هر انسانی و پاداشی که به هر انسانی در زندگی دنیا و همچنین در زندگی آخرت میده به اندازهی سهمی هستش که هر انسانی در ساخت آینده و همچنین نقشی هستش که در آینده داره در واقع انسان که موجودی جاودانه هستش سعادت جاودانه خودش را با آینده سازی به دست میاره و اگر نقشی در آینده نداشته باشه و اثری از خودش به یادگار نگذاشته باشه که در ساخت آینده موثر باشه، بهرهای هم نخواهد برد.
بعد دیگر زندگی انسان این هستش که ما درسته در زمان حال داریم زندگی میکنیم اما اثر کار ما فقط برای زندگی حال ما نیستش اگر ما توجه داشته باشیم به آموزههای انبیا به خصوص اینکه ما باید آیندهساز باشیم، هر کاری که ما داریم در زندگی دنیایی خودمون می کنیم هرچند کارهایی باشه که به نظر ما بسیار ساده هستش اما مطمئن باشیم که فعالیتهای ما انتخابات ارتباطات رفتارها و چینش های فکری ما داره آینده بشریت رو میسازه پس بهتره که ما در زمانها خیلی خوب زندگی کنیم و بهترین انتخاب ها رو داشته باشیم
ارتباط سبک زندگی با خودشناسی
حرکت در مسیر خودشناسی شخصیت اصیل و ارزش حقیقی ما را پیش چشممان قرار میدهد و مانع از آن میشود تا به هر خواستهای تن داده یا آنچه را که دیگران به عنوان سبک و مدل زندگی عرضه میکنند، بدون بررسی بپذیریم. سبک زندگی ما مجموعهای از معیارها و ارزشهای مورد قبول ماست. ما هر پیشنهادی را با توجه به سنخیت آن با باورهایمان میسنجیم و تنها پیشنهاداتی را قبول میکنیم که در دایرۀ ارزشهای ما جا داشته باشند و آنها را مخالف شخصیت و قیمت خود ندانیم. قطعاً هر کدام از ما شیوۀ زندگی و روش تعامل خود را به گونهای تنظیم میکنیم که علاوه بر درخور شأن بودن، بیشترین منافع را در همۀ حوزهها نصیبمان کند.
اما تعیین اینکه شأن انسان چیست و اینکه هر فرد منفعت و سود خود را در چه چیزی میداند و چگونه میتواند در هر کدام از این زمینهها به موفقیت و کامیابی برسد، کاملاً وابسته به میزان «خودشناسی» اوست.
اگر انسان نداند کیست، از کجا آمده، به کجا خواهد رفت و از زندگی چه میخواهد، اگر استعدادها و تواناییها، ظرفیتها، امکانات و ابزار رسیدن به هدف حقیقی خود را به درستی و دقّت نشناسد، به طور قطع سعادت و آرامش را تجربه نخواهد کرد. ما با نوع تعریفی که از خود پیدا میکنیم و باور به این تعریف است، که قیمت خود را تعیین میکنیم. در مرحلۀ بعدی بر اساس همین نگرش است که به چینش سبک و شیوۀ زندگی خود میپردازیم.
اگر شأن خود را فقط در محدودۀ مرد یا زن بودن، تحصیلات، ازدواج، بچهداری، شغل، درآمد، مراتب اجتماعی مانند استادی، ریاست، مقام و نهایتاً مرگ تعریف کنیم؛ سبک زندگی خود را تنها برای رسیدن به همین اهداف تنظیم خواهیم کرد. در اینصورت لیاقت و منافع خود را در رسیدن به همین اهداف خلاصه میکنیم و نظام زندگی خود را برای تأمین همین ارزشها یا کمالات ساماندهی خواهیم کرد و اگر در هر کدام از این بخشها شکست بخوریم، زندگی را تیره، تلخ و پوچ خواهیم یافت.
پس اولین قدم در چینش سبک صحیح زندگی آن است که «خود» را بشناسیم.