اشتراک گذاری:

همایش «دست‌های تمدن‌ساز»؛ تجلی قدرت تشکیلاتی و رونمایی از پروژه‌های جهانی مؤسسه منتظران منجی

تاریخ انتشار:1 سپتامبر2026

همایش «دست‌های تمدن‌ساز»؛ تجلی قدرت تشکیلاتی و رونمایی از پروژه‌های جهانی مؤسسه منتظران منجی
در راستای تحقق رسالت جهانی «شناساندن حقیقت انسان به تمام مردم جهان»، همایش بزرگ و تخصصی «دست‌های تمدن‌ساز» با حضور استاد محمد شجاعی و جمعی از مدیران، فعالان و نمایندگان رسمی مؤسسه منتظران منجی و کمپین بین‌المللی «Who is Imam Mahdi»، در تالار شهید آوینی فرهنگسرای بهمن برگزار شد.

این همایش که از ساعت ۱۵ الی ۱۹ به طول انجامید، فراتر از یک مراسم ساده، به عنوان یک «گردهمایی تشکیلاتی» برای بازشناسی ظرفیت‌ها و معرفی نیازهای جهادی مؤسسه در مسیر تمدن‌سازی مهدوی برگزار گردید.

آغاز مراسم با طنین معنویت و هنر
مراسم با تلاوت آیات نورانی قرآن کریم توسط آقای محسن امامی آغاز شد. اجرای حرفه‌ای آقای محمود معماری در نقش مجری، مدیریت زمان و فضای معنوی مراسم را به خوبی هدایت کرد. در میانه مراسم، هنرنمایی گروه‌های مختلف، فضایی پرشور ایجاد کرد؛ از اجرای سه اثر ماندگار توسط تیم سرود «برنا منتظر» گرفته تا نوای دلنشین سید یوسف که با استقبال بی‌نظیر حاضران مواجه شد.

گزارش عملکرد و تشریح نیازمندی‌های جهادی
بخش اصلی همایش به ارائه گزارش‌های عملکردی و معرفی مسیر پیش رو اختصاص داشت. در این بخش، مدیران ارشد و واحدهای مختلف مؤسسه، وضعیت فعالیت‌ها و پروژه‌های در حال اجرا را تشریح کردند:
دکتر غریبی (مدیر مؤسسه منتظران منجی) و خانم پوررجب (مدیر واحد هنر و رسانه)، گزارش جامع عملکرد سال‌های گذشته و ضرورت‌های بخش‌های هنری و رسانه‌ای را ارائه دادند.
آقای احمد شجاعی (مدیر نشر محیی) بر نقش نشر و گسترش دانش مهدوی در سطح بین‌المللی تاکید کرد.
آقای درخشانی (مدیر بخش آی‌تی و هوش مصنوعی) از پروژه‌های پیشرو تکنولوژیک مؤسسه رونمایی کرد.

رونمایی از پروژه‌های استراتژیک و جهانی
یکی از محورهای اصلی همایش، معرفی پروژه‌هایی بود که در مرحله نهایی قرار دارند و نیاز به «کمک و همکاری جهادی» دارند. از جمله این پروژه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. شبکه تلویزیونی اینترنتی منتظر: که با هدف رسانه‌سازی جهانی راه‌اندازی شده است.
۲. پنل اختصاصی هوش مصنوعی ترجمه: ابزاری ویژه برای ترجمه دقیق و بومی‌سازی شده سخنرانی‌های استاد شجاعی که با قطع اینترنت نیز کار می‌کند.
۳. گسترش شبکه نذر کاغذ: برای پوشش وسیع‌تر فعالیت‌های خیریه و مهدوی در سراسر کشور.
۴. ورود به بازار جهانی کتاب: از طریق نشر محیی و واحد بین‌الملل، جهت حضور آثار مهدوی در بازارهای جهانی.
۵. پروژه تولید عروسک‌های شخصیت‌های کتاب‌های کودک: پروژه‌ای که با مشارکت خلاقانه خانواده‌ها در سراسر ایران (از اهواز و رامسر تا تهران) انجام شده و در لابی سالن نیز از این عروسک‌ها رونمایی شد.

تجلیل از خدمتگزاران و سخنرانی کلیدی استاد شجاعی
در جریان مراسم، از نمایندگی‌های فعال و مستمر مؤسسه در شهرهای مشهد و قزوین به پاس تلاش‌های جهادی تجلیل به عمل آمد.

در پایان، استاد محمد شجاعی در سخنرانی اصلی خود، بر ضرورت حضور فعال در جریان «تمدن‌سازی مهدوی» تاکید کرد. ایشان با تبیین نقش نیروهای متخصص و توانمند، از تمامی علاقمندان دعوت کرد تا از طریق «سامانه نیازمندی‌های مؤسسه منتظران منجی»، جایگاه خود را در این لشکر بزرگ پیدا کنند. وی تاکید نمود که این همایش، فراخوانی برای کسانی است که می‌خواهند در «جنگ نرم» و «ساخت تمدن اسلامی» نقشی ماندگار ایفا کنند.

اجرای اثر ویژه توسط تیم ناشنوایان «آوای دستان» ایان‌بخش این همایش بود.

«مشارکت هوشمند و سیستماتیک؛ از حمایت مالی تا همکاری مهارتی»

یکی از ویژگی‌های متمایز این همایش، رویکرد ساختارمند مؤسسه در مدیریت منابع و جذب نیرو بود. در بدو ورود، به تمامی مخاطبان «پک‌های ویژه‌ای» اهدا شد که شامل دو بخش کلیدی بود: نخست، بروشوری حاوی شماره کارت‌های اختصاصی برای دریافت حمایت‌های مالی که به تفکیکِ نیازهای مختلفِ واحدهای مؤسسه دسته‌بندی شده بود تا شفافیت در مسیر حمایت‌های مالی حفظ شود. دوم، «دفترچه جامع نیازمندی‌های مهارتی و شغلی» بود؛ این دفترچه با تفکیک دقیق بخش‌های مختلف مؤسسه منتظران منجی، تمامی مهارت‌ها و تخصص‌های مورد نیاز را به صورت گزینه‌ای در اختیار مخاطبان قرار داد. هدف از این اقدام آن بود که حاضران همزمان با شنیدن گزارش مدیران ارشد، بتوانند مهارت‌های تخصصی خود را با نیازهای واقعی مجموعه تطبیق داده و بر اساس توانمندی‌هایشان، آمادگی خود را برای مشارکت جهادی ثبت کنند. در پایان مراسم، این دفترچه‌ها جهت ورود به «بانک تخصصی مشاغل و مهارت‌های مؤسسه» از مخاطبان دریافت شد تا فرآیند ارتباط و همکاری مستمر با این نیروهای توانمند آغاز گردد.

این همایش با هدف ایجاد پیوند میان متخصصان، هنرمندان و فعالان جهادی با بدنه اصلی مؤسسه برگزار شد تا مسیر برای همکاری‌های گسترده‌تر در سطح ملی و بین‌المللی هموار گردد.